helt ærlig

Hverdagstanker

Velkommen til David Crockett ranch

Kategori: Å reise m barn med spesielle behov, barn, ferie | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 24. juli , 2013

 

I et stort skogområde, ca. 15 minutters kjøretur fra Disneyland Paris får familien en skikkelig villmarksferie.

Her bor dere i campinghytter og dere kan nyte et stort utvalg av utendørs- og innendørs aktiviteter.

Ved hovedinngangen er det et stort innendørs basseng med vannsklier, fossefall og barnebasseng. Spa og snackbar med helsekost. Helseklubb, tennisbaner, lekeplass, ponnyridning, informasjonsdisk, myntvaskeri og landhandel. Her finnes også et videorom. Noen av fasilitetene er mot betaling.

Hvis du ikke ønsker å lage mat selv, anbefaler vi den hyggelige bufférestauranten Crockett’s Tavern, som serverer hjemmelaget, amerikansk mat. Egen barnemeny finnes. Crockett’s Saloon bar tilbyr drinker og cocktails.

Inngangsbilletter til Disneyland Park og Walt Disney Studios Park er inkludert under hele oppholdet….

HPARDAVY1002_2_30 HPARDAVY1008_2_30 HPARDAVY1010_2_30 HPARDAVY1013_2_30 HPARDAVY1014_2_30

Info og bilder lånt fra Ving.no

 

Reisetips:

DCRanch er fabelaktig for familieferie med litt større bevegelsesfrihet, enn på et hotell. Her kan barna leke utenfor, mens mor eller far lager middag, eller tar seg en hvil på trappa eller benken utenfor. Hver hytte er utstyrt med det mest nødvendige av kjøkkenutstyr, inkl oppvaskmaskin, ovn, kokeplater, og micro. Om du ikke ønsker lage mat, er det mulig å få kjøpt på hovedplassen av hotellet, eller jeg anbefaler nærmeste småsted, avkjøring på vei 12 mener jeg ;-), hvor det finnes MASSE spisesteder til rimlige priser. Vår favoritt ble en kinaresturang hvor du spiste buffe, også av ferskvarer som kokken kunne tilbrede for deg…

På DCRanch MÅ DU HA BIL, dette er veldig viktig… Selv ble dette helt tilfeldig, noe jeg er sjeleglad for…  Vi var av den oppfattelse at grunnen til at man her måtte hha bil, var at det ikke går buss til parken, noe det ikke gjør. Selv tenkte vi, vi tar taxi! Men bare noen dager bestemte jeg meg for å ha litt større frihet, og valgte leie bil, jippi!!! Ikke nok med at det ikke går transport til disneyland, men områdene på hotellet er kjempestore, og du er faktisk selv her avhengi av bil!! Men det var ingen stor sak å kjøre i Frankrike… De er litt hissige i trafikken, husk å puste med magen, og kjør for all del ikke inn i paris… Om du ønsker en dag i Paris, går det tog i fra parken og inn :-)

DCRanch har 2 stjerner i reiseguider, noe den forsåvidt passer til. Hyttene er svært enkle og rustikke, akkurat som det burde vært i forhold til navnet hotellet bærer. Alikevel vil jeg personlig mye heller ligge her, en på et lite fancy hotellrom. Plassen var romslig og grei, og vi hadde alt vi trengte tilgjengelig.

DCRanch har et nydelig badeannlegg, vi aldri fikk brukt… Heller ikke noe av det andre de tilbød. <ganske enkelt fordi vi var i Frankrike i 4 dager, og såpass trenger du faktisk i parken. Parken er åpen til 23, så da er det kvelden når en er tilbake på hotellet.

Å reise med barn med spesielle behov:

DCRanch anbefales ikke for de med tyngra bevegelseshemninger. Ranchen er ikke nok tillrettelagt, og hyttene har trapper og dørstokker, For oss derimot fungerte det greit, da vår datter også kan gå… For barn med mentale/psykiske tilstander anbefaler jeg det på det sterkeste. Det er masse uteaktiviteter, i tillegg til badeland, til evnt å få ut energi på. For pss som har et barn med ADHD og Touretts syndrom, i tillegg til ei med nedsatt forståelse, kan det lett bli støyete. På et hotellrom er dette veldig skjemmende for oss, og gjør at vi ikke kan slappe av… I hyttene på DCRanch derimot, var dette ikke noe problem…

 

TERNINGKAST

img_4614f11382b39

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "helt ærlig" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.