helt ærlig

Hverdagstanker

Velkommen til Liseberg – Gøteborg

Kategori: Å reise m barn med spesielle behov, barn, ferie | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 24. juli , 2013

Liseberg

 

Nordens største fornøyelsespark

 

 

Liseberg er nordens største fornøyelsespark med opplevelser for barn i alle aldre. Her finner du hele 37 forskjellige karuseller, spill og show.

IMG_9871 IMG_9866 IMG_9861 IMG_9883 IMG_9881 IMG_9874
Liseberg er åpent alle dager t.o.m. 18. august, og i helger t.o.m. 6. oktober.

I høysessongen er parken oppe fra 11.00-23.00

IMG_9797

 

Nyhet 2013

 

Liseberg fyller 90 år i 2013, og dette feires med et helt nytt barneområde – et 10 000 kvm stort Kaninland!

Kaninlandet er fylt med barneattraksjoner, servering, lykkehjul, butikker og spill. Den har også en stor lekeplass for barna, hvor de kan klatre, krabbe, danse og ha det gøy. Her finner du stadig store grønne, kosete, kaniner som går rundt i parken. Disse kan du på klemme, og ta bilde sammen med…

Det finnes også et kaninteater her, hvor kaninene holder trylleshow…

IMG_9784 IMG_9780 IMG_9778 IMG_9768 IMG_9748 IMG_9799 IMG_9842 IMG_9823

 

Noen andre av aktivitetene på Liseberg

 

Toaletter i parken finnes det nok av, og de holdes rimelig rene og i orden.

Omgivelsene i parken var nydelige. Det bugner av flotte blomster, og stort sett over alt så jeg ansatte som gikk å plukket søppel.
Mat i Parken: Matserveringen var vel det som imponerte meg mest med Liseberg. Her var det nok å velge mellom for alles lommebok. Du hadde nydelige resturanter, til Burger King, og kiosker med hotdog og potetmos…

IMG_9886

 

Å reise hit med barn, med spesielle behov

Min første reaksjon var uten tvil parkeringen… En stooor park midt i Gøteborg sentrum, og de har 5 HANDICAP PLASSER!! For oss, strengt talt ikke noe problem, men for de som virkelig trenger det, er dette uakseptabelt!! Liseberg selv sier det er kommunen som bestemmer dette, og at de nekter de flere plasser… Om dette stemmer så SHAME OM YOU!!!

Ledsagerordning – Parken godtar ledsagerordning, og som ledsager går du gratis inn. Du kjører også gratis så lenge du følger den hjelpetrengende. Det er i utgangspunktet kun n ledsager pr person, men Hilde alise fikk faktisk ha med både mamma og meg. Mamma er 70, såbegrenset hvor mye hun orker kjøre, og jeg falt av hest mandag, og orket heller ikke kjøre mye. Fikk derfor et ledsagerbånd hver…

Som handicapet får du i parken kjøre to turer før du må gå av. Det ironiske er, at om du er flink, og står i køen som alle andre, får du IKKE kjøre to turer, på tross av handicap båndet… Helt spesiellt spør du meg, med tanken på at de oppfordrer folk til å stå i kø… Eller gjør de det??

Parken er svært lett å forflytte seg i, og veldig vennlig for mennesker med bevegelesehemninge.

Servicen i parken synes jeg var upåklagelig.

TERNINGKAST

terning5

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "helt ærlig" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.