helt ærlig

Hverdagstanker

Velkommen til min blogg!

Hei, og velkommen innom min blogg :-)

Her kommer det mye rart kan du tro…

Jeg skal dele mine hverdagstanker, motgang, medgang, og erfaringer. Kanskje kan dette hjelpe andre som kommer i lignende situasjoner.  Som mor til to barn med spesielle behov, blir man etter hvert rimlig erfaren i å finne frem i lover og regler. Man blir også ganske hard, akkurat derfor har jeg kaldt meg selv Heksa… Tror mange i kommunen er litt lei meg om dagen, der jeg kjemper inbitt for ungenes rettigheter. Alt for mange ønsker vi skal ta den enkle utveien -for dem- ikke for barna. Hvem trenger vel hemlige dagbøker, når en kan ta det offentlig, mohahahha :-)

Ellers tenkte jeg dele min hobby med dere :-) både scrapping og bilder. Jeg eeelsker begge delene. I en hektisk hverdag tror jeg det er viktig og finne noe som gir en den spesielle ekstra energien, som gir en følelse av mestring, og som gir en ett samhold utenfor familien.  Jeg har ikke så mye tid til å være ekstra sosial, bruker jo all tiden hjemme. Men tiden på facebook, og i interessegrupper, gir meg likevel mye av den sosiale biten, om ikke alt.

Håper du finner noe du liker <3

Klem fra meg

536885_10151213469490009_1426515672_n

Annonser

Kommentarer

  1. Ida sier:

    Veldig inspirerende :-)(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "helt ærlig" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.